Kansainvälinen konferenssi kaikille Gurdjieffin opetuksesta kiinnostuneille

Kansainvälinen ’All and Everything’ online-konferenssi 13.-16.5.2021.

’All and Everything International Humanities’ -konferenssi on kansainvälinen foorumi G. I. Gurdjieffin työn ja perinnön sekä erityisesti hänen kirjoitustensa tutkimiseen liittyvien viimeaikaisten tutkimusten esittelyä ja keskustelua varten.
Konferenssin tavoitteena on tarjota puolueeton, vakava ja mukava ilmapiiri niille, jotka haluavat tutkia näitä opetuksia, toivoen, että jakamalla kysymyksemme, oivalluksemme ja jopa puolivalmiit ajatuksemme neutraalissa ja miellyttävässä ilmapiirissä, tulee näkyviin laajempi näkökenttä ymmärrykselle ja käytännön yhdentymiselle.

Konferenssi on avoin kaikille Gurdjieffin työn ja perinnön opiskelijoille. A&E Conference -sarja aloitettiin halusta ”yrittää ymmärtää Gurdjieffin kirjoitusten ydin” kirjoittajan neuvojen mukaan. Konferenssi tarjoaa puitteet jäsennellyille kokouksille, keskusteluille ja lukemisille ja se pyrkii näin helpottamaan ihmisten ja työryhmien välistä vuorovaikutusta suhteiden ja ajatuksenvaihdon edistämiseksi.

”Ja kaikki kosmiset totuudet tulevat normaalisti näillä planeetoilla kaikkien olentojen tietoon sen ansiosta, että tietyn planeetan olennot, jotka tietoisella työllään saavat selville jonkin kosmisen totuuden, jakavat sen muiden planeettansa olentojen kanssa. Tällä tavoin kaikki kosmiset totuudet tulevat vähitellen tietyn planeetan kaikkien olentojen tietoon ilman minkäänlaista eroa. ”  (Belsebubin tarinat pojanpojalleen, s. 563)

Online-konferenssista ja ilmoittautumisesta lisätietoja A & E:n  sivuilla